Söker du en produktionspartner

  • som förstår att era kvalitetsprodukter kräver CNC-frästa detaljer med mycket hög finish, perfekt passform och att den nivån hålls leverans efter leverans.
  • som kan ge input och feedback på materialval och konstruktion för att skapa en så kostnadseffektiv process som möjligt vid tillverkning och/eller montering av er slutprodukt.
  • som har kompetens och kapacitet att möta era växlande behov. Att tillverka allt från prototyper och enstycksdetaljer till serier på flera 1000-tals enheter.
Offertförfrågan

Endast tre enkla steg

Gör så här:

1

Skicka din förfrågan

Antal, material, ritningar.

2

Offert & beställning

Vi kommer överens om pris och leveranstid

3

Produkterna levereras

Ni håller er leveranstid till er slutkund

CNC-fräsning: Plast

Plast är ett mångsidigt material som är lätthanterligt och formbart, vilket gör det lämpligt för en rad olika användningsområden som t ex prototyptillverkning, skal, skydd och andra höljen. Plast är ett kostnadseffektivt material.

Läs mer

CNC-fräsning: Aluminium

Precis som plast kan aluminium användas för att skapa prototyper av en produkt innan större serier produceras. Frästa detaljer i aluminium är att föredra om vikt, korrosionsskydd och ett omagnetiskt material är viktigt.

Läs mer

CNC-fräsning: Rostfritt

Produkter av rostfritt stål användas ofta i livsmedelsindustrin och inom sjukvården. Det är ett material som tål väta, stora temperaturvariationer och har en solid yta som är lätt att hålla ren.

Läs mer

CNC-fräsning: Stål

Stål är ett mycket starkt och hållbart material och kan med fördela användas på maskinkomponenter som kommer utsättas för stora påfrestningar; mekaniska och/eller extrema temperaturer.

Läs mer

Så tycker våra kunder

Vi är en del av något större

Detaljerna som vi tillverkar återfinns i produkter inom bl a fordonsindustrin, utbildning, inredning, hifi och hightech.

Legotillverkning i metall och plast

Söker du en samarbetspartner som fräser ut dina detaljer i plast eller metall?
Hos oss har du har möjlighet att lämna in legojobb från enstycksbitar till stora serier i t ex akryl, aluminium, rostfritt och stål.

Du kan förvänta dig välproducerade detaljer med hög leveransprecision, tack vare en all round maskinpark, smarta produktionslösningar och en stor portion yrkesstolthet. Läs gärna vad några av våra kunder tycker.

Vi jobbar med CNC-maskiner och med mjukvara som kan hantera de flesta filformaten på dina ritningar som t ex dfx och step. För dig som behöver rita upp eller komplettera befintligt produktionsunderlag kan vi även bistå med rithjälp.

Offertförfrågan

Vanliga frågor

Vad roligt! Då kan vi hjälpa dig med att rita upp hela eller delar av din produkt som en 3D-modell eller direkt till 2D-ritningar. Att göra riktiga ritningar av en skiss ger en bra överblick av hur din framtida produkt kan se ut. Det är även ett gyllene tillfälle att kritiskt se över konstruktionen och göra förbättringar innan den första prototypen tillverkas.

Vi kan fräsa ut en prototyp i metall och plast med väl utarbetade precisionsdetaljer. Fördelarna med att jobba med en prototyp innan en större serie produceras är flera. Det finns utrymme att testa produktens egenskaper så som design, hållfasthet och konstruktion. Både internt men även genom att låta framtida kunder få prova din prototyp.

Ett bra sätt att öka sina marginaler är att sänka produktionskostnaden snarare än att höja kundpriset.

Som din produktionspartner kan vi tillverka ett skräddarsytt fixtrusystem för den maskinbearbetning eller montage som ingår i din produktion. På så sätt höjs dina marginaler genom att du kan producera fler enheter med befintlig bemanning.

Ett annat sätt att sänka produktionskostnaden är att konstruera detaljer på ett sätt som utnyttjar materialet bättre, går snabbare att bearbeta och/eller som gör att själva komponentmontaget går snabbare. Fråga oss gärna om råd.